MENU

by • 18 juni 2008 • agilitytokar2Comments (3)606

Smultron och fotboll

Igår var jag och Sanna och tränade på eftermiddagen/kvällen. Tía och Izzie fick båda köra rena handlingspass! De var väldigt duktig!!! Det känns som om vi äntligen håller på att få det här med ”Marias” handling att funka!!! Men det är ganska långt kvar tills det sitter i ryggmärgen! Jag försökte lära Sanna och Skip, det gick så där… Sanna förstod och gjorde rätt men Skip var inte sugen på att göra på det sättet alls… Han verkade nästan lite slö… Det oroade oss lite men förmodligen kan det vara så att han inte trivs riktigt med att bo ihop med två aussies… inte Tía och Izzie! De skötte sig utmärkt tillsammans med Skip och Mikko men i övrigt finns det mer att önska… När vi kom till klubben var det en del folk där eftersom det var kursinskrivningar till grundkurser, de talade högljutt om att vi kom… Känns fortfarande pinsamt! Fastän att jag borde ha vant mig efter alla dessa år!

Idag har jag och Tommy varit iväg och provkört bil igen, jakten på en ny bil går vidare!!! Tyvärr har båda våra bilar börjat att ge sig, typiskt!! Men det är kul att testa nya bilar!!! Men än finns det ingen som har fallit oss i smaken riktigt!

Idag har My bara fått gå korta små promenader, något som hon inte tycker är helt ok, hon är ganska pigg och busig men jag vill att det ska läka ordentligt! Så Izzie och Tía fick en långpromenad själva med mig i eftermiddags. Sedan länge har ju de flesta blommor som hör midsommaren till blommat och jag gick så smått och funderade på om det fortfarande skulle gå att få ihop sju olika sorters… Då ser jag att Tía dyker ner i kanten och börjar mumsa på något. Var så klart tvungen att kika på vad hon hittat, det kan ju vara vad som helst… Den här gången var det mogna smultron! Helt underbart goda!!! Det är verkligen sommar!!! Tyvärr hade jag inte med kameran!

Ikväll är det som bekant fotboll, Sverige-Ryssland, så det gäller att ladda upp med hejaramsorna! Fast går de vidare blir det ju Holland de möter…. Ett nytt favoritlag hos mig, jösses vad de spelar rolig och bra fotboll!!! Men ikväll hejar jag så klart på Sverige!

Related Posts

3 Responses to Smultron och fotboll

 1. Christina & Dixie skriver:

  Hej!
  Hoppas ni hittar en ny bil snart som passar er! Läste att My fick opereras igen, hoppas nu allt blir bra!

 2. Monica skriver:

  Jag vill också träna med er nån dag.
  Nästa vecka är jag själv hemma men jobbar långa dagar.
  Slutar omkring 17,30.
  Men ska ni iväg nån kväll så hänger jag mer än gärna på.

  Hoppas ni får en kanontrevlig midsommar med sill och nubbe och en strålande sol.

 3. Beardis-flocken skriver:

  Också vi i beardis-ligan önskar er alla en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR – med kramar från oss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: