MENU

by • 06 juni 2008 • agilitytokar2Comments (2)719

Ny blogg!

Tack Frida för att du tipsade om den här sidan! Det är ruskigt kul att kunna lägga upp en mer personlig startsida t ex… Men än så länge håller jag på att lära mig…. Vi försöker nu att anpassa oss till att klara oss utan Bianca vilket så klart än så länge är oerhört jobbigt! ”Du fattas mig!” För att citera en favoritförfattare, Astrid Lindgren, Ronja Rövardotter… Vi har faktiskt varit och tränat lite i värmen idag! Tía verkar i stort sett återställde efter lunginflammationen! Izzie var kanonduktig! My följde frivilligt med till agilityplanen, ett framsteg! Men hon tycks fortfarande ha ont…

På hemvägen besökte vi mamma och pappa som hade besök av Britt-Marie och Göte. Kul att träffa dem för det var länge sen sist! Vi passade även på att provköra pappas volvo, kanske blir det en sån när vi byter bil nästa gång…

Sedan har vi även hunnit att slappa i trädgården och grilla, mysigt!

Related Posts

2 Responses to Ny blogg!

 1. Monica skriver:

  Jättefint Ann!!!!

  Tänker på er då jag vet hur jobbigt det är.
  Kramar i massor

 2. fridasplace skriver:

  Vad fint Du har gjort det! Javisst känns bloggen mer personlig nu?

  Den mailadress som Sofia gav mig fungerade inte. Min mail ville i alla fall inte skicka till den… Så jag tog den som är med på maillistan. Du pratar ju med henne ganska ofta, kan inte Du höra med henne nästa gång Ni ses om hon fått mitt mail?

  Kram Frida

Kommentera

%d bloggare gillar detta: