MENU

by • 27 juni 2008 • agilitytokar2Comments (1)566

Ny (?) bil

Idag har det inte blivit riktigt lika mycket gjort! Men vi har bestämt oss för och bokat in oss för en ny bil!!! Härligt, det blir en mondeo av 2005 år modell, jättefin!!! Fast vi ”får” den inte ännu! Så har man gjort av med alldeles för mycket av bankens pengar igen… Men det ska bli härligt med en bil som förhoppningsvis fungerar ett tag! Bilproblem är det absolut värsta jag vet…

Så förutom att prata med banken och ”fordgubben” så har jag hunnit med att handla, prata med Frida och Andreas, tvättat, rensat lite i en rabatt och rastat hundar tillsammans med mamma och pappa! Vi passade så klart på att fika också! De tyckte att kakorna var goda! Bra, då kan jag göra dem fler gånger!

Idag blir det blogg utan bild, men jag sitter nu vid min fixade dator och oj, vad den går snabbare nu! Tack Andreas! Nu ska jag bara fixa fram det som jag hade glömt att spara, typ mailadresser… Men det ordnar man väl ganska lätt! Om inte annat kommer säkert någon att maila mig rätt var det är och undra varför jag inte hört av mig!

Nu ska jag packa klart husvagnen! Det blir äntligen en liten trip, dock bara till Borås för tävlingar… Men det ska ändå bli skönt att få ta en liten tur med vagnen för det har vi inte gjort sen mitten på maj!

Related Posts

One Response to Ny (?) bil

  1. Vad bra att datorn fungerar nu! 😀 GRATTIS till bilen! Nu hoppas vi att Ni slipper bilproblem på ett tag. Jag avskyr också när bilen krånglar…

    Lycka till i Borås! Vi håller tummar och tassar för Er!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: