MENU

by • 25 juni 2008 • agilitytokar2Comments (0)327

Liv och död

Oj, vilken dramatisk titel det blev… Riktigt så dramatiskt är det inte! Det finns risk att det här blir ett långt inlägg, alltså är ni varnade!

Igår var vi i Varberg för att tävla på deras kvällstävling! Ja, vi är tokiga… Det var mycket utmanande banor kan man säga! Hoppklassen var riktigt svår! Men vi klarade oss ganska långt! Längre än vad jag hade trott.. Hinder tolv! I agilityklassen var det något lättare och där kom vi runt men med alldeles för många fel! Vi behöver träna! Izzie och Tommy hade inte alls nån bra kväll, tyvärr! Innan tävlingen passade vi på att besöka Mys uppfödare, Måsarps, Karl och Gun hade fem vackra valpar efter sin tik Lynn! De är fem veckor på lördag och så där vrålsöta! Det fanns två tikar, en med vit på huvudet och en utan! Härligt att få träffa valparna och så klart även Gun och Karl!

Tik med mer vitt på huvudet

Tik med nästan svart huvud

Sedan var det alltså tävling och därefter hemfärd i natten! Skönt med svenska sommarnätter! Det är trevligare att köra när det inte är becksvart!

Idag har vi gjort något mindre roligt! Vi har begravt Bianca. Givetvis på en plats som hon har tyckt mycket om! Det fanns så klart vatten och härlig skog!

Platsen för begravningen

Tía hedrade Bianca genom att bada och simma! Dessutom rullade hon sig glatt i blåbärsriset! Kan meddela att blåbären nu är mogna! Izzie badade som vanligt mer försiktigt, det vill säga upp till magen! My som inte ska bada gick försiktigt i och tittade på de mycket små vågorna! Vilka till och med lyckades skrämma henne… Efter en avslutande långpromenad åkte vi hem!

Idag har jag även hunnit med att städa husvagnen, välbehövligt! Sedan gick jag till Frida, Andreas har snällt nog försökt sig på att fixa i ordning datorn, TACK!!! Dessutom fick jag en välbehövlig lektion i hur man kan ändra bloggen, så det kommer att dyka upp förändringar såsmåningom! Jag blev även bjuden på en mycket god kaka som Frida och Anna-Karin bakat! Vilken tur jag hade!!!

Vi var även en sväng på klubben ikväll och pratade med Jack och Kicki som var där och tränade Leia. My följde med frivilligt till planen! Det kändes mycket skönt! Hon fick även göra balansbommen och det tyckte hon var kul så då gjorde vi även slalom och det var riktigt kul! Men hopphinder vill hon inte titta åt! Vi får se hur det blir när hon är fullt återställd! Stygnen åker på först på måndag. Men förhoppningsvis ska hon må bra då!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: