MENU

by • 17 juni 2008 • agilitytokar2Comments (3)676

Izzies födelsedag

Jag glömde helt bort att tala om vilken stor dag det var igår!!! Nämligen Izzies födelsedag!!! Den busen är nu 8 år… inte åtta veckor som hon tror själv ibland… Hon är fortfarande superbusig och gillar verkligen alla leksaker i huset! De är alltid hennes men hon visar gärna upp dem för andra men hon delar inte med sig av dem!!!

Vi firade som vanligt lite grand med favoriten: tuggis! Den här gången var det tuggisar som är lite mjuka och bra för tänder och tandkött, en verkligen favorit! Som vanligt får alla presenten när en fyller år så förutom födelsedagshunden var det två andra nöjda hundmedlemmar!

Izzie med två favoritbusgrejer, en elefant och en kampknut.

Related Posts

3 Responses to Izzies födelsedag

  1. Beardis-flocken skriver:

    STORT GRATTIS i efterhand till Izzie. Själva tillämpar vi samma princip vid födelsedagar: båda får presenter! – Kramar från oss i beardis-ligan

  2. Monica skriver:

    Grattis i massor till Izzie på 8 årsdagen lite sent!!!!!!!!!!!!

  3. GRATTIS Izzie på den stora dagen så här lite i efterskott! 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: