MENU

by • 23 juni 2008 • agilitytokar2Comments (2)605

Hemma igen

Så har vi återigen kommit tillbaka till fastlandet från Gotland! Vi firade midsommar där tillsammans med andra agilitygalningar… Vi åkte tidigt som bara den i torsdags morse, fem i sex, för att hinna med färjan från Oskarshamn. Det var ganska mycket folk på båten… Den här gången testade vi att ha hundarna i bilen, vi hade dock djurplats i fall vi ville ta upp dem. Det gick dock alldeles utmärkt att ha dem i bilen! På båten träffade vi Jörgen och Mariann, vi bestämde att jag och Mariann skulle handla lite mat och att Jörgen och Tommy skulle åka till huset i Klinte med hundarna. Vi har hittat ett jättebra ställe att bo på, ett helt hus! Det bästa är att tävlingsplatsen låg kanske 200 m därifrån om det nu var så långt!

På torsdagen var det ingen tävling men väl på fredagen. Tommy och Izzie gjorde ett jättebra lopp och vann agilityklassen! Jag och Tía testade mest hur många fel man kan samla på sig om hunden tjuvstartar… Det gjorde vi tyvärr flera gånger under hela helgen… Men vi lyckades dock göra några bra lopp också med bara fem fel! På midsommaraftonens kväll blev det så klart blomplockning, potatis, sill, nubbe och jordgubbar! Vi hade väldigt trevligt!

På midsommardagen var det tävlingar igen, de individuella loppen gick som jag redan sagt i fel samlandets tecken men i agilitylagklassen gick jag och Tía ut och nollade! Blue och Jörgen fick tio fel och Tommy och Izzie gjorde en nolla! Vilket skulle visa sig räcka till vinst! Laget fick sin första sm-pinne!!! I hopplagklassen gjorde Tía ett kanonlopp men när vi kom till slalom gick hon ur tionde pinnen bara för att jag gick på höger sida, men när jag efter två försök bytte till vänster så gick det bra, hade jag gjort det direkt hade vi kommit två istället för trea…

På söndagen struntade vi i öppen klasserna, det tog nämligen väldigt lång tid när de skulle bygga om mellan klasserna… I stället städade vi huset och åkte och åt en god middag! Nachotallrik, den var jättegod! Väl i Visby var vi bara tvungna att testa glassmagasinet som har över 60 olika glass sorter! Rätt svårt att välja! Men gott var det! Sedan blev det färja, en något mer guppig över fart den här gången. Båten var knökfull med folk så det var skönt att hundarna kunde ligga i bilen! Men de hade varit oroligare den här gången… Men bra gick det! Vi kom hem igen strax efter tolv på natten, vi hann nästan få in alla saker innan det började åska och regna! På Gotland hade vi bara en liten regnskur så vi hade klarat oss bra! Vi hade sol hela tiden men ganska blåsigt! Men vi klagar inte!

Related Posts

2 Responses to Hemma igen

  1. Vilken härlig vistelse på Gotland Ni verkar ha haft! 😀 Grattis till alla vinster! Fina bilder Du delar med Dig av också! Pip till när Du vill ha tillbaka datorn så kanske vi kan ta en liten ”lektion” samtidigt? Jag är ledig hela veckan som det ser ut just nu.

    Ha de gott!

    Kram Frida

  2. Beardis-ligan skriver:

    Jätteroligt att läsa, och STORT GRATTIS till fina och välförtjänta framgångar. Att vi höll tummar/tassar för er hade nog bara marginell effekt – ni gjorde ett STARKT JOBB! – Kramar från oss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: