MENU

by • 26 juni 2008 • agilitytokar2Comments (1)597

Busy day

Idag har det verkligen varit fullt upp! Redan när jag var ute med hundarna imorse bestämde jag mig för att försöka få saker gjorda som jag skjutit på! Alltså efter att ha ätit frukost skrev jag upp en lista med saker som jag var tvungen att försöka hinna med under dagen, den blev lång! Började med att ringa SBK, men de kunde man inte få tag i innan tio så jag kollade istället upp telefonnumret till SKK och campingen i Åtvidaberg. Fick inte tag på campingen. På SKK kom jag till en ordertelefon och insåg att det skulle bli komplicerat, alltså bättre att använda mailen! Diskade och ringde sedan till SBK igen, kom fram och fick prata med en person som inte hade en aning om vad de hade för produkter… Han tyckte att jag skulle beställa via nätet istället… Snacka om ny på jobbet! Efter fem minuter gav jag upp, han begrepp verkligen inte vad certblanketter och tävlingsböcker var… Sedan fick jag tag på Monica men hon var tvungen att ringa upp istället, eftersom hon var på jobbet. Så jag hann diska och städa toaletten och ta fram dammsugaren innan hon ringde, tack! Dammsuga är inte jättekul… Efter det dammsög jag färdigt innan jag lastade in hundarna i bilen och åkte till Studiefrämjandet för att skriva på en lista som jag hade glömt att skriva på, sedan blev det verkstan, hämtade räkningen på forden. Promenad i Råda stod som nästa punkt och därefter lunch till mig och hundarna innan jag åkte iväg till bilbesiktningen för att ombesiktiga forden. Hade varit smart nog att ta med en bok, det var kö. Men det gick trots det ganska fort ca 40 minuter! Bilen gick igenom, puh!!!

Hemma igen tog jag en kopp kaffe innan jag satte igång med att rensa rabatter. Hann inte klart innan Tommy kom hem och vi stack iväg för att provköra en bil, en mondeo…. Får se om det blir ett bilköp! Sedan skulle hundarna ut igen och när vi kom hem började det att regna. Alltså fick rabatterna vila! Istället bakade jag kakor medan Tommy gjorde middag.

Nybakade mumsiga kakor!

För att summera dagen så har jag hunnit med det mesta på listan, dock har jag fortfarande kvar SBK och SKK… Men det är ju en dag imorgon oxå!

Related Posts

One Response to Busy day

  1. Beardis-ligan skriver:

    Det låter som en riktigt nyttig (semester)dag. Den som kunde få lika mycket gjort på en dag som du! – Kramar från oss i beardis-flocken

Kommentera

%d bloggare gillar detta: